В районі проведення АТО проросійські бандформування не припиняють обстрілювати опорні пункти ЗСУ, використовуючи при цьому, окрім стрілецької зброї та гранатометів, міномети калібру 82 та 120 мм. Активність обстрілів зросло з настанням сутінок. Протягом минулої доби ворог 38 разів відкривав вогонь по наших опорних пунктах.

Лише в районі Авдіївки терористи з 18 і до опівночі здійснили 7 прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 мін. Мінометним вогнем найманці намагались вразити і укріплення поблизу Пісків, Опитного та Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі н.п. Зайцеве, Луганське, Піски та Новгородське. Зі стрілецької зброї обстріляні наші позиції в Мар’їнці та Широкіне.

Неприцільний вогонь з кулеметів та гранатометів бойовики вели по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, шахти Бутівка, Троїцького та Майорська. З опівночі активність ворога знизилась. Зафіксований прицільний обстріл з кулемета в районі Гранітного.

Повідомляють з прес-центру штабу АТО