Без даху над головою ризикують залишитися мешканці півсотні квартир у центрі Рівного. Будинку на Соборній 14 а півстоліття. Останні роки він в аварійному стані. Мешканці скаржаться, у будівлі розвалюються балконні плити, тріскають стіни, незачиняються вікна та двері. Комунальники про аварійний будинок знають. Кажуть шукають кошти на його ремонт.

Лариса Никонюк мешкає на Соборній 14А вже півстоліття. Розповідає, тріщини у будинку почали зявлятися ще 20 років тому. І щороку їх більшає. Через це мешканці навіть ремонт у квартирах не роблять, пояснюють - немає сенсу.Ажде у тих місцях де майстри зашпаклювали стіни, тріщини з'являються знову. Соборної 14а знає. Каже, на ремонт потрібно один мільон гривень. Якщо гроші знайдцть, то роботи розпочнуть уже цього року.

Поки міська влада шукає гроші на ремонт будинку, його мешканці потерпають від незручностей. Лариса Никонюк бідкається, двері та вікна у квартирах погано закривають. Через тріщини постійний протяг.

Мешканці Соборної 14А сподіваються на шкидку реакцію міських комунальників. Адже самостійно ремонт вони не подужають, а чекати склавши руки, поки будинок завалиться не хочуть.