Щоб зводити з розуму сильну стать нашої планети, не завжди варто тримати себе в залізних кулаках. Можна просто прислухатись до маленьких таємниць ангелів Victoria’s Secret.

1. Спорт.

Щоб тримати своє тіло у хорошій формі, потрібно вести здоровий спосіб життя та займатись спортом. Ось, до прикладу, модель Даутцен Крез займається балетом, який надає її тілу стрункості, граціозності та легкості.



pic

2. Вівсянка на сніданок.

Просто та корисно. Цей здоровий і швидкий сніданок неодмінно вам сподобається. Цільнозернові продукти і вуглеводи – те, що потрібно для заряду енергії на весь день. Цим правилом керуються всі моделі Victoria’s Secret.



pic

3. Виключити з раціону цукор, сіль та алкоголь.

Для моделей Victoria’s Secret була розроблена спеціальна білкова дієта, в раціон якої не входять вищеназвані продукти. Одна з моделей – Ерін Гезертон, чітко дотримується правила: «Ніяких десертів і ніякої важкої їжі».



pic

4. Готуємо самі!

Одне із найголовніших правил для стрункої фігури, яке радить дівчатам Ванесса Пекер. Вона є дієтологом фітнес-студії ModelFit, що керує програмою здоров’я і харчування. Виключивши з раціону фаст-фуд, у нас зникає ризик постраждати від зайвих калорій, адже за красивою обгорткою – приховується страшний список інгредієнтів.

5. Корегуємо свій раціон розумно!

Не варто відмовлятись від важливих харчових груп (наприклад, вуглеводів і т.д.), втомлювати свій організм нищівними дієтами. Від таких «тортур» вашому організму краще не стане. Ось, як Марта Хан, не обмежує себе в харчуванні, але старається вживати лише екологічно чисті продукти.



pic

6. Посміхатись.

Одна з найдорожчих топ-моделей світу – Гайді Клум, яка має чотирьох дітей, радить завжди посміхатись. Адже, від посмішки наші очі сяють і одразу прокидається наша природна краса.



pic

Тому, дорогі красуні-студентки, частіше посміхайтесь і ви зачаруєте увесь світ красою.