Напевно, багато хто задається питанням - як очистити організм і схуднути? Ця дієта за тиждень почистить всю травну систему - шлунок, кишківник та печінку, а також зміцнити організм і наповнити його набором всіх поживних речовин.

Умови цієї дієти цілком здійсненні - вона триває всього тиждень і якщо у вас є сильне бажання почистити свій організм, а заодно позбутися зайвих кілограмів і знайти енергію, то вона для вас.

1-ий день: Питний

П'ємо все що хочемо, в тому числі бульйони.

pic

2-ий день: Овочевий

Їмо салати в будь-якій кількості, бажано з додаванням капусти (вона жирознищувач).

3-ий день: Питний

pic

4-ий день: Фруктовий

Їмо фрукти, бажано грейпфрути.

5-ий день: Білковий

Їмо яйця, філе курки (варене), можна йогурти.

6-ий день: Питний

7-ий день: Вихід

Сніданок: чай, 2 варені яйця. Перекус: фрукт. Обід: бульйон (можна зварити легкий супчик з рисом або гречкою). Перекус: фрукт. Вечеря: салат (заправка: рослинне масло та сіль).

pic

Семиденна дієта є низькокалорійною та сидіти на ній більше 7 днів не рекомендується, за цей час можна скинути від 3 кг до 5 кг ваги. Важливо дотримуватися під час дієти питного режиму - пити не менше 1,5 л води в день. Після виходу з дієти ще тиждень не рекомендується навантажувати себе важкою їжею - смаженими, солоними, копченими, гострими стравами та солодощами. Провівши очищувальну семиденну дієту ви відчуєте легкість за рахунок того, що підуть токсини і інші шкідливі речовини, а з ними і зайві кілограми, а також відчуєте прилив бадьорості та сили.