Трапляються випадки, коли ми не знаємо, що подарувати людині. Як вихід, обираємо універсальний подарунок - гроші. Безумовно, студентові вони завжди потрібні, але що ще можна подарувати читайте далі.

Підтримуючи попередню тему, влучним подарунком буде скарбничка – це для тих студентів, які люблять заощаджувати. На прилавках магазинів можна знайти безліч цікавих варіантів скарбничок, які не тільки принесуть радість імениннику, але й будуть чудовим доповненням інтер’єру.



pic

Пам'ятаймо те, що студентам потрібно збагачуватись не тільки матеріально, але і духовно. Книга – це особливий подарунок, який не залишить байдужим нікого. Важливо підібрати літературу, враховуючи смак читача: чи то художню, чи наукову, чи публіцистичну.



pic

Зазвичай, студенти полюбляють слухати музику. А який же меломан і без навушників? Тому навушники ніколи не завадять.



pic

Замовте фотосесію. Нині вся молодь залежна від соціальних мереж, а оновити аватарку на своїй сторінці буде хорошим подарунком. А надто, коли фото зробить професійний фотограф.



pic

Досить часто спудеї не мають свого накопичувача інформації і позичають його в інших. А подарунок у вигляді флешки – є практичним і потрібним. Для яскравості можна обрати «незвичайну» флешку. Благо, зараз є з чого вибирати.



pic

Універсальним буде подарунок у вигляді блокнота, особливо, якщо людина, якій готуєте подарунок, вам ще малознайома. Підкреслити незвичайність подарунка можна хорошим дизайном.



pic

Якщо до вибору подарунка підійти з оригінальністю, то для справжніх красунь можна придбати сертифікат до спа-салону, а спортсменам - абонемент в тренажерний зал.



pic

Своє тепло до іменинника можна передати за допомогою капців з підігрівом.



pic