Зекономити на рекламних площах вирішили місцеві графітчики і прикрасили фасади будинків свіжими надписами. Чорні письменна рекламують благодійну акцію - так званий флешмоб "ЧЖ". Втім самі організатори акції нестандартним піаром, м'яко кажучи, здивовані, а власники зіпсованих фасадів ще й обурені. З ними заодно перехожі - рівняни воліють не читати надписів на стінах, незалежно від їхнього змісту. Втім це не змінює головного - змити графіті неможливо, а зафарбувати - нікому.

Фасад будинку на проспекті Миру, 4 реконструювали кілька років тому. Фарбу підібрали дорогу, щоб пил не чіплявся. Тоді підприємцю В'ячеславу Невежину все обійшлося у п'ять тисяч гривень. Минулого року на фасаді зробили надпис, згодом ще один. Днями стіну планували оновити. Але після надпису ЧЖ підприємець думає над доцільністю ремонту.

Подібна графіті-реклама ріже око не лише власникам магазинів, а й перехожим. Більшість — проти розмальованих стін у Рівному. Організатори чорно-жовтого благодійного флеш-мобу відкидають свою причетність до графіті у центрі Рівного. Та все ж перепрошують за зіпсовані фасади.

Подібні надписи вже давно не дивина. Та все ж власники магазинів, банків та інших установ, стіни яких яких розмальовують вуличні художники, просять молодь не псувати стіни. Адже дороговартісний ремонт лягає на їхні плечі.