Чим щасливіша жінка, тим краще стає у неї життя, тим привітніші люди трапляються навколо, тим легше та цікавіше живеться оточуючим. Ми вирішили підібрати десять неймовірно простих, але дуже дієвих способів почувати себе краще та перебувати в повній гармонії з собою.

Рано прокидайтись

Жінка, котра прокидається рано, встигає значно більше справ зробити протягом дня. В тому числі виділити час на себе, щоб подумати, налаштуватись на позитивний день та не поспішаючи випити смачної кави. Та й лікарі стверджують, що ранній підйом співпадає з біоритмами людини. Крім того, в організмі більше енергії та гармонії.

Живіть в гармонія з собою і зі своїми думками

Звичайно, постійно розмірковуючи про негативні моменти, ми концентруємося тільки на поганому, не помічаючи маленьких, але дуже приємних моментів: спілкування з сім'єю, задоволення від виконаної роботи або улюблене хобі. Загалом, цей закон звучить дуже просто: "подібне притягує подібне". У всіх сферах нашого життя можна вловити цей закон.

Займайтеся спортом

У фізичних навантаженнях криється секрет людського щастя. Спорт та навантаження дозволяє звільнити тіло та розум від стресів та негативної енергії. Регулярні заняття спортом покращать ваш фізичний стан, а у здоровому тілі - здоровий дух Проте, не можна себе змушувати. Оберіть спорт, який підходив би саме вам і вперед.

Будьте в коханні

Через відносини ми можемо отримати істинне щастя в житті. Причина проста: тільки через відносини ми можемо любити і бути коханими. Любов повинна залишатися вашим головним пріоритетом. Для жінки кохання - це головне, і тільки в любові вона по-справжньому щаслива.



pic

Мрійте

Виберіть час, коли в будинку повна тиша і спокій. За чашкою кави, а краще за келихом вина (воно налаштовує на мрії) напиши на аркуші паперу список своїх потаємних бажань. Такий простий ритуал допоможе сформулювати конкретні побажання і визначити план їх реалізації. Пам'ятайте, мрії повинні бути особистими, а не навіяними соціальними настановами або оточуючими людьми.

Хороше оточення

Перестаньте турбуватися про бажання інших людей. Ви не можете і не зобов'язані завжди бути джерелом задоволення для оточуючих, ні масовиком-витівником, щоб кого - то розважати. Старайтеся оточувати себе людьми, що вам приємні, від яких ви отримуєте заряд позитиву та дізнаєтесь щось нове. Немає сенсу спілкуватись з особами, котрі не розуміють, не підтримують та не підбадьорюють. Лише успішні та розумні люди зможуть підштовхнути вас до успіху лише тим, що вони є у вашому житті.

Правильно харчуйтесь

Кожна жінка повинна стежити за своїм здоров'ям і тим, що вона їсть. Адже ми це те, що ми їмо. Важка, шкідлива їжа погано діє на наші емоції. Також, потрібно регулярно проходити медогляди.



pic

Робіть щасливими інших

Це найдієвіший спосіб стати щасливим. На шляху до власного щастя постарайтеся робити добро людям, і ви побачите, що це - вже щастя. Щастя ніколи не приходить через егоїзм, тільки через самовіддачу. Співчувайте людям, адже це найвища форма самовіддачі. Частіше думайте про оточуючих вас людей.

Займайся медитацією

Для цього необов'язково приймати позу лотоса. Просто сядьте, розслабтеся, потрібно зосередитеся на своєму диханні. Або зосередьте свою увагу на спостереженні за природою: сонцем, зеленню, хмарами. Під час медитацій подібні думки заряджають мозок.

Не ускладнюйте життя

Чим більше вам вдасться простіше ставитись до життя, тим більше відсіється всього другорядного та незначного. Це дасть можливість сконцентруватись на важливому та пріоритетному. Що в кар’єрі, що в сімейному житті. Адже чим тяжче влаштований ваш побут, тим важче буде давати собі в ньому раду без негативних емоцій.