Хто не боїться розпеченого асфальту, то це шляховики. У найспекотніші дні вони взялися ремонтувати дороги. Сьогодні водії Рівного відчули це на собі. Коли простоювали в заторах у центрі міста. Через ремонт вулиць Степана Бандери, Міцькевича, та Княгині Ольги усі автомобльні потоки з'їжджалися на Соборну. Не полегшає і у вихідні. Центральну вулицю міста на цей час взагалі перекриють. На ділянці від вулиці Київської і до мосту через Устю на Соборній також працюватимуть ремонтники.

Рівне нські дороги ремонтують за останнім словом техніки. Асфальт вкривають кілкасантиметровим шаром суміші з води, бітуму, та дрібного щебеня. Роблять це, аби дороги прослужили довше.

Рівне нські дороги ремонтують шляховики з луцька. Начальник міського шляхово - експлуатаційного управління пояснює це просто, в рівному для таких робіт немає обладнання.

Сьогодні шляховики працювали на вулицях Степана Бандери, Княгині Ольги та Міцкевича. І це не всі плани комунальників.

У суботу шляховики почнуть ремонтувати вулицю Соборну. Обіцяють закінчити ці роботи за два дні. Щоправда у цей час водіям доведеться обїздити ділянку від Кооперативного технікума до Пивзаводу.