Х ювілейний міжнародний фестиваль духовної пісні "Різдвяні піснеспіви" відбувся у Дубні цими вихідними.

10 січня у місті Дубно відбувся Х ювілейний фестиваль духовної пісні «Різдвяні піснеспіви», який у цьому році набув статусу міжнародного. На фестивалі виступили 23 творчих колективи із міст Дубно, Рівне , Львів, селища Млинів, міста-побратима Гіжицько Республіки Польща. Діти із недільних шкіл та з Дубенськї ЗОШ №1 підготували вертепи. Усі учасники фестивалю отримали пам'ятні подарунки та відзнаки.

Також з 7 по 19 січня у місті Рівне проходить ХІІ фестиваль пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви». Перший концерт фестивалю традиційно відбувся у Свято-Покровському соборі. А вже 14 січня на майдані Незалежності з 14.00 до 17.00 запланована трансляція музичної новорічно-різдвяної програми, з 17.00 до 20.00 – вітання щедрувальників, різдвяні дарунки та розваги від учасників фестивалю.

Нагадаємо, 14 січня онлайн-трансляцію "Різвядних піснеспівів" можна переглянути в ефірі Першого місцевого та на нашому сайті Rivne1.tv.

15 січня у Свято-Покровському соборі о 12.00 відбудеться фестиваль вертепів недільних шкіл Рівне нської єпархії УПЦ КП. 19 січня у Свято-Покровському соборі об 11.00 – «Ой, на Йордані». Участь творчих колективів міста Рівного у святі Водохреще. О 17.00 в Рівне нському музично-драматичному театрі – заключний гала - концерт учасників ХII фестивалю пісенно – музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви».