2 січня 2016 року співробітники Демидівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області та рятувальники Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби провели рейд на найбільшій та найнебезпечнішій в районному центрі крижаній водоймі – Хрінницькому водосховищі площа.

Головна мета таких рейдових перевірок – нагадати та розповісти рибалкам основні правила поведінки на льоду, аби убезпечити їх від біди.

Під час рейду співробітники ДСНС провели з риболовами інструктажі та вручили пам’ятки із заходами безпеки на воді. Досить прикро, що пильність рибалок притупляється великою кількістю вжитих «зігрівальних напоїв», і кожен із них не застрахований від нещасного випадку і будь-якої миті може стати заручником свого небезпечного хобі.

В зв’язку з цим Головне управління ДСНС в області вкотре звертається до всіх громадян: будьте вкрай обережні під час перебування на кризі. Кожен рибалка повинен мати засоби самостійного порятунку та бути обізнаними щодо поводження на кризі. Ні в якому разі не дозволяйте дітям самостійно без нагляду дорослих бавитись на кризі. Бережіть своє життя!

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУ ДСНС України у Рівне нській області.