28 грудня в рамках благодійного проекту «Подаруймо казку» було проведене свято «Новорічні забави» для дітей Тучинського інтернату.

Свято відбулося в приміщенні школи Тучинського інтернату. Організатор свята – молодіжна громадська організація «ФРІ Рівне Активне».

Свято складалося з двох етапів новорічних майстер класів, серед яких два майстер класи з бісероплетіння, 2 – з орігамі, 2 майстер класи з квілінгу, виготовлення ялинкових прикрас з солоного тіста та декорування деревяних іграшок, а також майстер клас з театрального мистецтва від художнього керівника театру «Сонях» Олексія Титаренка. Друга частина свята – це веселі пісні та запальні танці з Дідом Морозом, рухливі ігри, а також вручення подарунків. Кожна дитина з Тучинського інтернату отримала подарунок від Діда Мороза на згадку про проведене свято. Окрім того, 40 вихованців дитячого будинку мали змогу переглянути фільм «На гребені хвилі» в кіноцентрі «ЕРА».

Діткам було передано одяг, взуття, іграшки, книжки та канцтовари, зібрані в рамках благодійного проекту «Подаруймо казку». Координатор проекту Юрим Світлана висловлює щиру подяку усім небайдужим рівнянам, які долучилися до проекту та допомогли зібрати кошти для купівлі подарунків, спонсорам, які забезпечили захід матеріалами, необхідними для проведення майстер класів. Особлива вдячність тренерам, які проводили майстер класи та волонтерам, які індивідуально допомагали діткам.

Цей день подарував безліч яскравих приємних спогадів як вихованцям інтернату, так і всім організаторам та волонтерам. Щирі дитячі посмішки та захоплення залишають свій відбиток у душі і спонукають не зупинятися на досягнутому, а рухатися далі та з новим ентузіазмом працювати над проектом.

pic

pic

pic