До свята Нового року поліські школярі підготувались неабияк. З лопатами в руках вони виконували пісню Водяного з відомого мільтфільму. Тільки от слова "підкоригували" - "Эх, жизнь моя - жестянка, ну её к Клондайку", "А мне копать охота".

Відео було відзнято на новорічному святі в школі у смт. Бучмани (Олевський р-н., Житомирська область).

Цікаве відео з новорічного ранку опублікував рівненський журналіст Дмитро Леонтіюк на своїй сторінці у ФБ.

- Думаю, такі персонажі є на дитячих святах і в інших школах полісся. Та і самі поліські школярі на кландайках - часті гості. і просто так, з батьками (принеси-подай), та і зі своїми "бригадами", "китайцами", "апаратами", "конями", забродами та "подфаткамі". У них там своя атмосфера. Про які заборони ми говоримо? Про яку боротьбу, якщо тримати в руках піжхватку, і лопатку там діти вчаться, не виключено, що - раніше ніж ходити і гооврити. А ще вони знають такси, знають про "білети" і "добро". Добували, добувають і будуть добувати. Я так думаю. А от чи визискуватиме від того держава - питання. Нині з того мають "бонуси" люди в погонах/мантіях/цивільному, у високих кабінетах мають немалі бонуси, - зазначив Дмитро.

Новорічний ранок в простій поліській школі. Відео було відзнято на новорічному святі в школі у смт. Бучмани (Олевський р...

Опубліковано Дмитром Леонтіюком 29 грудня 2015 р.