Півсотні поліцейських Рівненської області змінили своїх колег на Сході. Проводжали їх найближчі. Однак цього разу підтримати бойовий дух правоохоронці приїхали діти з будинку сімейного типу Великого Олексину. Та й зустріч із добровольцями, які повернулися із зони АТО була не менш зворушливою, адже їх з нетерпінням чекали родичі, друзі та колеги.

Слова настанови своїм колегам у зону бойових дій адресував заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Віктор Мороз.

— Усіх вас чекатимемо з поверненням у тому ж складі. Впевнений, що ви з честю виконаєте свій громадянський обов’язок та забезпечите виконання тих завдань, які будуть на вас покладені.

pic

Зворушливий виступ організували правоохоронця вихованці дитячого будинку сімейного типу села Великий Олексин Рівне нського району. Дітки заспівали патріотичну композицію «Любіть Україну». Аби виконана пісня зігрівала душу на Сході, бійці знімали виступ на свої телефони. Після цього кожному із них вихованці дитбудинку вручили на згадку символічний подарунок, виготовлений власноруч. Усе це супроводжувалося виконанням різдвяної колядки. Комусь потрапив до рук малюнок з родинним колом, комусь жовто-блакитна сплетена стрічка. Здавалося б, дрібниця, але для кожного з правоохоронців вона буде своєрідним оберегом.

Проводжали бійців дружини з малюками, батьками та колегами. Жінки не соромилися сліз, адже проводжають свій тил у край, де повсякчас небезпека.

pic

А вже зустрічав колег, які сьогодні прибули зі Сходу, тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласної поліції Сергій Максимов.

pic

— Я пишаюся, що в лавах поліції Рівне нщини служать дійсно віддані державі патріоти, які у потрібну мить кинуть усе і підуть боронити кордони країни, — зі словами вдячності звернувся до своїх підлеглих Сергій Максимов. — Сподіваюсь протягом десятиденної відпустки наберетесь сил і знову станете в стрій боротися зі злочинністю.

Та найтрепетнішою була мить, коли правоохоронці поринули в обійми колег та найрідніших.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області