Відомі хіти української естради та авторські пісні у виконанні народної артистки України Тетяни Піскарьової тішили рівнян у вечір понеділка, 14 грудня. Співачка зробила своїм шанувальникам приємний подарунок - заспівала пісню про Рівне, яку підготувала спеціально до виступу у нашому місті.

В рамках концертного туру "Я - Україна" до Рівного завітала народна артистка України Тетяна Піскарьова з програмою "Я люблю Рівне ".

Народну артистку Тетяну Піскарьову рівненська публіка зустріла гучними оплесками. В залі майже не лишилося вільних місць, адже зірки такого масштабу до Рівного приїжджають не так вже й часто.

Концерт складався з трьох тематичних частин. У першій співачка виконала власні пісні, у другій під супровід фортепіано виконала золоті хіти української естради, серед яких відомі «Минає день, минає ніч» (музика Миколи Мозгового, слова Юрія Рибчинського) та «Черемшина» (музика Василя Михайлюка, слова Миколи Юрійчука).

pic

Також, у цій частині Тетяна Піскарьова заспівала свою авторську пісню, яку присвятила героям, що захищають зараз всю Україну на Сході. «Це щастя, що ця пісня прийшла до мене, і я змогла заспівати її вам», - сказала співачка зі сцени.

pic

Сюрпризом також стало те, що народна артистка України написала пісню спеціально для виступу в Рівному. За її словами, вона довго готувалася та знайшла в інтернеті вірш про місто Рівне , який поклала на музику. Щоправда, автора тексту знайти не вдалося.

Між виступами, розважав публіку заслужений артист України Олег Шак, який, до слова, навчався в Рівному.

У завершальній, третій частині виступу, знову пролунали авторські композиції співачки.



pic