Церемонія прощання розпочалася на майдані Незалежності міста о 12 годині. Траурна процесія пройшла від військового комісаріату до майдану Незалежності.

Завтра, 5 грудня, о 12 годині похорон розпочнеться в домі загиблого, за адресою вул. Безіменна, буд.5. Поховають Дмитра Напрієнка на «Млинівському» кладовищі.

На честь загиблого земляка організують «Коридор пошани».

4-5 грудня у Дубно оголошено Днями жалоби. У ці дні в місті буде приспущено Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, обмежено розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внесено відповідні зміни до програм телепередач місцевого телеканалу.

Дмитро Напрієнко – корінний дубенчанин. Він навчався у місцевій «школі-гімназії», Дубенському педколеджі. Згодом вступив на гуманітарний факультет до Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка. У грудні минулого року пішов добровольцем на фронт. Героїчно воював під Донецьком. Молодший сержант був снайпером мотопіхотного взводу. Дмитро загинув 1 грудня поблизу населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.