«Атмосфера музичного театру, суміш салонного кабаре і дитячої вистави. Стареньке фортепіано, бас, барабани та голос…»

Viviеnne Mort — український інді-рок-гурт, що було засновано Даніелою Заюшкіною у 2007 році. Перші спроби створення гурту були ще у 2007 році, саме тоді вокалістка і автор пісень Даніела Заюшкіна створює перші композиції та збирає музикантів. За допомогою сесійних музикантів у 2008 році зроблено запис двох пісень на студії звукозапису «Гніздо» — «Лети» і «День, коли святі…».

У 2010 році записує свій дебютний міні-альбом «Єсєнтукі LOVE», що здобуває звання найкращого міні-альбому 2010 року за версією порталу ФаДієз. У 2013 році на студії звукозапису «Revet Sound» гурт записує перший повноцінний альбом «Театр Pipinó» і вирушає у всеукраїнський тур на підтримку диска. А вже у 2014 році виходить другий міні-альбом гурту під назвою «Готика».

2015 рік гурт розпочав з акустичного туру «Filin Tour», що стартував 13 лютого в Івано-Франківську. А вже 1 березня випускають третій міні-альбом «Filin».

На теперішній час це одна з найхаризматичніших українських музичних формацій. Їхню музику радять Святослав Вакарчук і Каша Сальцова. Цей гурт увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів наlast.fm одразу за «ВВ» і Pianoбоєм.

Кожен їхній виступ вражає сильними вокальними партіями тендітної вокалістки та глибоким змістовним наповненням текстів. Не виключення став і виступ у Рівному, який пройшов у форматі "незламного всесвіту почуттів та емоцій". Під час концерту, рівняни мали можливість створити власний світ, власних героїв, відчути їхні переживання, отримати дивні і водночас незвичні переживання. Рівняни підспівували, аплодували, емоційно супроводжували виступ гурту. Особливу теплоту і таємничість гурт подарував своїм слухачам під час виконання ліричних пісень.

Пісню, на яку чекали абсолютно всі у залі "Лети" улюбленці виконали на завершення концерту. Тож, залишається подякувати організаторам за чарівний вечір, який вони організували, і переходити в режим очікування до наступного приїзду у наше містечко гурту Viviеnne Mort.

ФОТОГАЛЕРЕЯ