Гурт "Фіолет" розпочав всеукраїнський тур в підтримку нового альбому під назвою "Пісні Любові На Полі Бою" з Рівного.

13 листопада Рівне відвідав гурт із Луцька під назвою "Фіолет". Під час концерту молоді та запальні хлопці представили абсолютно нову програму та все найкраще за 6 років.

Саме з Рівного гурт розпочав своє всеукраїнське турне на підтримку альбому, яке охопить 12 міст України, а саме: Рівне , Вінниця, Одеса, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів, Суми, Полтава, Харків, Луцьк, завершать тур концертом у столиці. На своєму концерті гурт "Фіолет" презентував пісні з нового альбому, та й поділився новим баченням старих композицій.

Лідер та вокаліст гурту Сергій Мартинюк, в народі "Колос", розповів, що "Музика - це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних "лав сторі". У "ПЛНПБ" слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. "Пісні любові..." - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення".

Також, на прес-конференції, лідер гурту Сергій Мартинюк розповів про те, що найближчим часом вийде декілька кліпів на пісні з нового альбому. До створення кліпу на пісню "Молодість" долучали шанувальників гурту у соціальних мережах, що з того вийде ми побачимо вже згодом.