У рамках всеукраїнського туру із сольним концертом у Рівному виступила відома в Україні та за її межами суперблондинка Оля Полякова. У рівненському міському палаці культури був справжній аншлаг. Чим дивувала співачка своїх рівненських прихильників, бачили наші журналісти.

Повна зала та маса прихильників зустріли Олю Полякову у Рівному. Впродовж концерту співачка розважала рівнян як веселими, так і ліричними композиціями, а також неодноразово змінювала свої яскраві образи. Головним атрибутом стали цікаві кокошники на голові співачки.



pic

pic

Також весела та бешкетна Полякова заспівала для рівнян ліричну композицію "Шарик", яку записала під час своєї вагітності. Разом із маленькими рівнянами, яких співачка покликала на сцену, Полякова відразу перетворилася на ніжну та зворушливу.



pic

pic

pic

Та все ж родзинкою виступу стала композиція "Шльопки" у оперному виконанні Полякової. Рівняни були щедрими на оплески та кричали виконавиці "Браво"!



pic

pic

pic

Протягом двох годин рівняни "відривалися" разом із запальною суперблондинокю. Співачка не лише співала, але й постійно жартувала, кликала містян на сцену та сама виходила у зал до своєї публіки.



pic

Рівняни дарували співачці квіти та просили ще і ще виконати пісень. По закінченню концерту, Полякова подякувала рівнянам за те, що були з нею, та побажала їм міцного здоров'я та миру!