"Політичними репресіями" назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП. Що з цього приводу думають лучани - про це та інше йдеться у відеоопитуванні.

Зі слів мешканців Луцька, посилення державного апарату як спосіб наведення порядку - це добре. Але лише за умови, що це дійсно законні міри. Утім цього разу про законність не йдеться, - нарікають лучани.

"Скоріше всього - це політична справа. Те, що показували гроші, зброю. Це можна знайти в будь-якого керівника навіть не області, а міста. Добре Романюка пошарити, можна знайти не менше грошей. Тим не менше його ніхто не чіпає, бо він з Блоку Порошенка", - говорять у Луцьку.

Нагадаємо, УКРОП зробив заяву щодо тиску президента на політичних опонентів. Зокрема в заяві йдеться про те, що Президент України за допомогою тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану «Путіна – Порошенка» і здати весь південний схід України проросійським сепаратистам.

Своєю чергою, народний депутат України Тарас Батенко заявив про вихід з фракції БПП на знак протесту проти політичних репресій. З його слів "таємні угоди влади з" Опозиційним блоком" можуть призвести до реставрації старого режиму".

Як відомо, керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України в суботу, 31 жовтня. Зі слів адвоката політика В'ячеслава Кудінова, дії представників Генпрокуратури і СБУ щодо затримання Геннадія Корбана у нього вдома можна класифікувати як викрадення.

Нагадаємо, масові обшуки міліції розпочалися ще у переддень виборів.

Зі слів засновника Фонду"Новий Луцьк", члена політради УКРОПу Ігоря Палиці, у час, коли коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська.

Ігор Петрович наголосив, що уся країна побачила, як відбувається узурпація влади.

"Вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вся країна побачила повне нехтування законом", - прокоментував політичні репресії влади Ігор Палиця.

Розповідає Інформаційне агентство Волинські Новини