Балерини дуже тендітні. Вони завжди контролюють кількість спожитої їжі, адже зайві кілограми заважають танцювати і додають більше навантаження на спину та стопи. Ми вирішили відкрити секрет, як саме балеринам вдається тримати себе у формі?

Для балерин важлива не тільки спортивність та гнучкість тіла, але і вага. А вона дуже чітко прописана у світі танцю. В цілому, харчування балерин - це дуже хороший варіант харчування для жінок, які завжди хочуть бути в формі.

pic Балерини відносяться до тієї категорії жінок, на яких можна і потрібно рівнятися в плані правильного ставлення до своєї ваги. Існують декілька секретів, якими користуються тендітні красуні:

1. Разова порція їжі повинна бути зменшена рівно в два рази. Дотримання цього правила дозволяє легко зменшити калорійність харчування.

2. Супи - це самостійна їжа і не вживається з іншими стравами. Вони дуже добре стимулюють обмін речовин.

3. Не поєднувати білки – наприклад рибу та м'ясо. Це дозволяє організму більш якісно переварити їжу і не відкладати зайвий жир.

4. Необхідно виключити з харчування кухонну сіль. Для заміни використовуйте спеції, томати, зелень, приправи та соєвий соус. Варто зазначити, що кухонна сіль затримує воду в організмі.

5. Протягом для пийте не менше ніж 1,5-2 літри питної негазованої води. Регулярне вживання рідини сприяє зниженню апетиту та омолоджує організм.

pic

В свою чергу дієта балерин відрізняється від більшості дієт. Балерини безжально викреслюють з меню все, що сприяє збільшенню у вазі, хоча і слідкують за правильним раціоном.

pic

Для балерин важливо не тільки бути стрункими і легкими, але і мати сили на щоденні багатогодинні фізичні навантаження. Тому дуже важливо, щоб їх продукти харчування містили всі необхідні організму вітаміни та мікроелементи.