Фахівці центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Рівненщини продовжують вивчати умови проживання демобілізованих осіб та членів їх сімей і визначати їх потреби.

Так, в телефонному режимі соціальні працівники опитали 1039 родин учасників АТО, а це 88 відсотків від їх загальної кількості. Особисто спеціалісти обстежили 836 сімей.

Зокрема з’ясовано, що у 311 родинах виховується більше півтисячі дітей. Третина родин демобілізованих потребують медичного обстеження та оздоровлення. Понад 30 відсотків хочуть влаштуватися на роботу. Призначення соціальних виплат прагнуть більше 20 відсотків родин, а покращити житлово-побутові умови - 9 відсотків обстежених сімей.

Тим часом, соціальних послуг фахівці надали для 1087 родин демобілізованих. Для них надали 3472 послуги. Серед них понад півтисячі сімей отримали психологічну підтримку.

Окрім того, 10 сімей, в яких виховується 17 дітей, перебувають під супроводом центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Для них соціальні працівники надали понад 230 послуг.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.