Всі чоловіки чудово знають, що будь-яке жіноче серце можна взяти в полон, доклавши деяких зусиль. Дехто з джентельменів ухитряється закохати в себе дівчину і без особливих вчинків. Але потрібно пам`ятати, що існують декілька стовідсоткових правил зваблення...

Наполегливість - запорука успіху. Якщо ж красуня не відповіла вам взаємністю відразу, не впадайте у відчай! Адже деякі представниці слабкої статі люблять, коли "за ними бігають". Варто знати, що змінити гнів на милість допоможуть як стандартні прийоми (квіти, серенади під вікном, романтичні побачення), так і оригінальні методи. Чим оригінальніше - тим легше дізнатися відповідь на питання, як зачарувати чарівну леді. Все залежить від вашої фантазії, фінансових можливостей та від прагнення здобути серце дівчини.

Три в одному - розум, краса та сила. Риси, перед якими не встоїть ні одна дівчина. Але не потрібно розчаровуватись, якщо ви не володієте хоч однією складовою. Перш за все, красуні "люблять вухами" - розвивайте ораторське мистецтво, або хоча б завчіть декілька стандартних фраз.

pic

Щедрий чоловік - коханий чоловік. Відомо, що жінки терпіти не можуть жадібних залицяльників. Хочете знати, як зачарувати дівчину? Не будьте скупим! Мова не йде, про подарунки у вигляді ювелірних наборів, ключів від квартири та новенької машини. Мається на увазі "адекватна щедрість по можливостях": не скупіться на квіти при кожній зустрічі, невеликі, але приємні подарунки-сюрпризи. Час від часу запрошуйте свою даму серця на романтичні побачення. У той же час, слід пам`ятати, що "нормальна дівчина", підозріло поставиться до зайвих витрат, марнотратства, тому власною щедрістю зловживати, теж не варто.

Важлива чоловіча якість - чесність. Більшість жінок просто не виносять брехні, тому ніколи не обманюйте. Доведено, що в 90% випадків брехню видно, тому гарненько подумайте, чи варто брехати? Якщо дівчина відчує вашу нещирість, вона перестане вам довіряти. Крім того, за даними соціологічних опитувань 80% чоловіків - обманюють своїх жінок.

pic

Все під контролем. Дівчата обожнюють цілеспрямованих та упевнених у собі чоловіків. Будьте головним, коли потрібно прийняти важливе рішення, дайте їй відчути себе слабкою і беззахисною без вас. Чоловіча сила, вольові рішення та твердість у власній думці зведе з розуму будь-яку жінку.

Пам`ятайте, жінки закохуються в загадкових та недоступних чоловіків. Якщо ви не дасте жінці, між своїми залицяннями, можливості "поганятися" за собою, вона знайде собі іншого...