Всі дівчата без винятку, мріють зустріти "чоловіка мрії". Як у відомій пісні "щоб не пив, не курив і квіти завжди дарував..." Але прекрасні дами зрозумійте одне, щоб закадрити такого чоловіка, перш за все, потрібно йому підходити. Чи здатні Ви, дівчата зберігати вірність? Чи вмієте Ви кохати? Адже, яка Ви, таким є і ваше оточення. Кажучи прямо, ви притягуєте до себе тих чоловіків, які живуть у Вашій підсвідомості...

Розпочнемо із самокритики. Деякі дівчата не можуть за хлібом сходити, щоб не познайомитися з чоловіком. Інші ж для цього використовують всі відомі способи, але марно. Все залежить від поведінки дівчини, а не від її зовнішньої чи внутрішньої краси.

Ось одну дівчину начебто природа всім нагородила: красива зовні, щира душа, розумна, жіночна, активна, працює, навіть підвищили в посаді. Але вона одна, хоча й має купу залицяльників. А все тому, що їй потрібен "красень-бізнесмен на білому ВМW", який в перші п'ять хвилин знайомства побачить в ній "жінку своєї мрії", відчує її тонку натуру, відразу зробить пропозицію, забере в свій замок - віллу в Сан-Тропе і будуть вони жити довго і щасливо! Любі дівчата, Я звичайно не хочу Вас засмучувати, але таке існує тільки в книжках з казками!!! В реальному, земному житті все набагато "простіше".

pic

Хочеш принца - будь принцесою! Насправді, принцеса щаслива сама по собі. Вона не нудиться в очікуванні принца, не чекає завтрашнього дня, щоб почати нове, більш цікаве життя. Вона насолоджується сьогоднішнім днем і бачить у ньому тільки яскраві фарби. Звичайно, як і інші, вона будує плани на майбутнє, але ні в якому разі не живе очікуванням того, що все краще буде потім.

Крім того, принцеса не скаржиться на життя. Світло в її очах, аура ніжності, любові та доброти створюють враження, ніби в неї не існує жодних проблем та турбот. Варто зазначити, що принцеса завжди у себе на першому місці. Це не означає бути егоїстичною, цинічною, черствою та байдужою по відношенню до інших. Просто їй не буває нудно наодинці самій з собою. Вона завжди знає, як провести свій вільний час. А оточуючі завжди шукають спілкування з нею, оскільки вона життєрадісна, ерудована, всім цікавиться і випромінює позитивну енергію. Принцеса не прагне сподобатися всім. Їй не потрібна чужа оцінка і схвалення.

pic

Якщо Ви відповідаєте вищенаведеному, вітаю Ви - принцеса, і обов`язково зустрінете принца своєї мрії... Але хочу застерегти, що завжди бувають виключення з правил і як кажуть в народі протилежності притягуються, ще з більшою силою!