Аби вручити матері загиблого на сході Олександра Ярмоліча орден «За мужність» ІІІ ступеня, на Дубровиччину в село Велюнь з військової частини прибув капітан 80-ї аеромобільної бригади, повідомили на сайті Рівненської ОДА.

Перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Яременко, котрий був присутній при врученні нагороди, подякував матері Героя Інні Василівні за добре виховання сина – справжнього патріота, який для сьогоднішньої молоді і наступних поколінь буде взірцем великої мужності та беззастережної любові до України.

Нагадаємо, орденом «За мужність» ІІІ ступеня Олександра Ярмоліча нагородженопосмертно. Нагороду встановлено за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Про це йдеться в Указі Президента України від 4 червня №311/2015.

Молодший лейтенант – командир міномету 80-ї аеромобільної бригади Олександр Ярмоліч був поранений під час обстрілу незаконними збройними формуваннями Луганської ТЕС з БМ-21 «ГРАД». Помер 31 січня 2015 року у лікарні міста Щастя Луганської області внаслідок отриманих травм.