Не секрет: чоловік любить очима! Приваблива, спокуслива красуня завжди викликає інтерес у чоловіка та користується його увагою! Проте, коли перша хвиля ейфорії проходить, чоловіки починають звертати особливу увагу і на недоліки і на переваги обраниці. Отже, що шукають у жінці фактично всі чоловіки?

Найголовніше – розуміння. Адже, ми всі прагнемо того, аби нас розуміли. Це необхідно кожній людині. Тож, навчіться слухати і чути свого чоловіка. Представники сильної статі так влаштовані, що їм важко даються відверті розмови, і далеко не всі вміють говорити про свої потреби і бажання. Вони щиро сподіваються, що ми зрозуміємо їх без слів.

Також, кожен чоловік шукає жінку, поряд з якою він буде почувати себе комфортно, спокійно і приємно, яка не буде його напружувати нескінченними докорами і зауваженнями. З такою жінкою можна залишатися самим собою, а не вдавати з себе героя-коханця. З такою жінкою приємно і посміятися, і поговорити, і помовчати. Вона не долає чоловіка нескінченними запитаннями на кшталт: "А про що ти зараз думаєш?", "А чому ти так подивився?".



pic

Окрім цього, чоловік хоче бути впевненим у тому, що його кохана жінка здатна не лише ділити з ним радість, але й зможе підтримати в скрутну хвилину. Їй можна довірити не тільки ключ від квартири, але й ключ від власного серця. Чоловік повинен знати, що його жінка не розбовкає сімейні таємниці, не обговорюватиме з подружками особливості їх інтимного життя!, і не буде скаржитися на нього колегам.

І, безумовно, ніхто не хоче, щоб його друга половинка весь час перебувала в поганому настрої, ображалася і скаржилася. Жінка, яка любить життя, яка налаштована позитивно, надихає чоловіка. Своїм гарним настроєм вона вселяє в нього впевненість, що все буде добре. З нею легко і весело.



pic

Ну, і звісно ж, кохана жінка повинна завжди залишатися бажаною і сексуальною, це беззаперечно і архіважливо!

Тож, кохання вам, і будьте завжди найкращою для свого обранця!