На Рівненщину під час ротації особового складу повернувся зведений підрозділ «Койот» Центральної артилерійської бази озброєння, який понад три місяці виконував завдання у зоні антитерористичної операції на сході України.

Ротацію військовослужбовців у районі виконання завдань провів особисто командир військової частини полковник Олександр С.



pic

pic

– Горджуся своїми бойовими побратимами, які попри небезпеку та ворожий вогонь, виконали усі поставлені завдання. Щиро радий, що наші герої залишилися живими і здоровими, і додали до історії нашого колективу більше бойових звитяг, – зазначив командир військової частини. – Дякую за службу!

Серед основних завдань військовослужбовців були супровід військових колон з боєприпасами та матеріально-технічними засобами в районі Артемівська. За рішучість, безстрашність і оперативність в зоні проведення АТО їх прозвали "Койотами".



pic

Вдома, на центральній площі міста, героїв з хлібом-сіллю зустріли рідні, друзі, представники державних органів влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради