З ініціативи дирекції навчального закладу та за сприяння спортивного відділення греко-римської боротьби на фасаді приміщення спортивного залу греко-римської боротьби встановлено меморіальну дошку на честь колишнього випускника навчального закладу, учасника АТО Віталія Ставського. Разом з педагогами, її відкрила мати полеглого в бою героя Ірина Ковтко.

Віталій Ставський народився у 1991 р. у місті Костопіль. Навчався у ліцеї-інтернаті на відділенні греко-римської боротьби. У 2007 році став чемпіоном України, виборов звання майстра спорту з греко-римської боротьби. Із жовтня 2011 року проходив службу за контрактом у військовій частині м. Львова. Був молодшим сержантом 80-ї окремої аеромобільної бригади. Третього вересня 2014р. загинув під час атаки російських бойовиків у Луганську.

За словами директора ліцею Дарії Таргоній, місце для пам'ятного знака обрали не випадково, адже Віталій Ставський упродовж багатьох років тренувався в цьому залі, розвивав силу духу, спритність та мужність.

Місцевий священик освятив пам'ятну дошку, а ліцеїсти-спортсмени, педагоги та рідні загиблого хвилиною мовчання вшанували усіх героїв, які поклали своє життя за мирне майбутнє України.

Про це повідомили у прес-службі управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic