У переддень новорічних свят американський сайт Stupid.com склав рейтинг найбезглуздіших подарунків. До нього, зокрема, увійшли набір для лікування свинячого грипу і прикраси для ялинки у вигляді собачих екскрементів.

Сайт Stupid.com, через який можна придбати оригінальні подарунки, складає подібний перелік вже втретє. ”Ніщо так не знімає напругу після важкого року, як порція хорошого гумору”, - заявив глава Stupid.com Джим Калменсон.

Він додав, що на звання 10 найбезглуздіших подарунків претендували понад 5 тисяч різних сувенірів.

Перше місце в рейтингу зайняв набір для лікування свинячого грипу. До нього, зокрема, входить мило у вигляді свині і пластир у вигляді шматка бекону.

Другий рядок зайняла новорічна прикраса для ялинки у вигляді собачих екскрементів. Третє місце - за рятувальним жилетом для м'ячів для гольфу.

Четвертий рядок окупували капці з зображенням Зігмунда Фрейда. Як пише Stupid.com, після того, як ви надінете їх, ваші страхи і комплекси тут же зникнуть.

На п'ятому місці розмістився набір шимпанзе-фінансиста з Уолл-стрітом. До нього, крім фігурки мавпи, входить стіл, стілець і комп'ютер.

Шостий рядок зайняла лялька дратівливої курки, яку, як відзначає Stupid.com, в разі нападу люті завжди можна придушити.

Сьоме місце зайняв програвач пивної відрижки. Stupid.com пояснює, що це пристосування призначене для тих, хто інколи не може відтворити звуки, традиційні для всіх любителів хмільного напою.

На восьмому місці розмістився набір під назвою туалетний папір, що говорить. Це спеціальний утримувач для рулону з плеєром. Коли хтось намагається відірвати папір, пояснює Stupid.com, програється заздалегідь записане послання.

На дев'ятому місці опинився набір одягу для американського президента Барака Обами, а на десятому - пакети з їжею для оленів.

finance.ua