«Мотор’ролі» цьогоріч 20. Та в учасників гурту ще досить сил та ідей, аби творити для своїх слухачів. Днями для рівнян музиканти привезли не лише старі хіти, а й нові роботи, які незабаром презентують у новому альбомі.

Про плани на майбутнє, ситуацію на Сході країни та новий альбом розповів лідер гурту Сергій Присяжний під час концерту у Рівному.

«Світ не стоїть на місці і ми так само. Хочеться вірити, що гурт не залишився у минулому сторіччі. Ми все ж таки реагуємо на світові тенденції і ті пісні, які у нас з’являються - вони відображають наш зріст і мені здається, що як за віком так і за якістю музичного матеріалу ми відрізняємося від того, що представляли 10 або 15 або навіть 20 років тому. Адже рівно стільки нашій групі виповнюється у ці часи», - резюмує Сергій.

Все ж не кожен мешканець Рівного вітає подібні музичні ініціативи, адже зараз на Сході війна. Про доречність концертів нині й завдання музикантів лідер гурту розмірковує стримано, але мудро.

«Ситуація в країні непроста. Я вважаю, що суспільство яке знаходиться або у депресії або в паніці дуже легко побороти. Тому що немає основної складової і ідейного захоплення, віри в перемогу і майбутнє. Відповідно, я вважаю що творчі колективи, бойові одиниці мають з’являтися безпосередньо в зоні АТО. На жаль, наша група ще не мала такої пропозиції - виступати безпосередньо в зоні зіткнень, але зі свого боку ми витрачаємо певні сили і фізичні, і творчі на те, щоби якнайбільше зібрати грошей і передати їх хлопцям, які йдуть у зону АТО», - розповідає співак й заявляє, що при першій же нагоді гурт «Мотор’рола» готовий відправитись у зону АТО.

З концерту, який гурт проводив у Рівному, коштів для солдат не збирали, адже Сергій чітко визначає межі між концертами гурту та акціями по збору коштів.

«Умовно кажучи заробіток на концертах сьогодні не дуже й великий, тому що всі ми розуміємо, що робиться з доларом. Тому, зібрати гроші з квитків і передати в зону АТО – несерйозно. Враховуючи ціну того самого тепловізора або якихось більш вартісних речей. Вихід з ситуації – створення так званих інформаційних приводів. Це потужна рекламна заява стосовно того, що от ми, музиканти, однодумці організовуємо до певного числа велику потужну акцію. Користуючись цим інформаційним приводом ми звертаємось до бізнесменів, підприємців. Це як міні-волонтерська група, яка збирає кошти для бійців».

5 лютого гурт збереться у Києві, щоб звести новий альбом, які слухачі «Мотор’роли» зможуть почути вже у березні, тоді ж проходитиме й всеукраїнський тур гурту.

«Альбом ми нікому не присвячували, ми займалися тим, що народжувались пісні і ми їх записували. Можу сказати відверто, що в світі останніх подій ми маємо у текстах лейтмотиви перемоги та бажання зробити так, аби нас, українців, не розтерли не розпорошили», - підсумував Сергій Присяжний.

Власне, наступного разу з відомим українським гуртом рівняни зможуть зустрітись вже навесні.