Пролунав він у приватному будинку міста Радивилів. Троє людей травмовані, один чоловік у вкрай важкому стані. Мова про теракт не йде. Власник помешкання намагався розібрати гранату і вона вибухнула. Поки медики рятують життя потерпілому, інцидентом вже зацікавилась прокуратура.

Трагедія сталася у місті Радивилів у приватному будинку. Попередньо відомо, що розірвався детонатор від гранати часів Другої Світової війни.

Тетяна проживає по сусідству із будинком де стався вибух. Саме до неї прибігла закривавлена сусідка.

Швидка забрала трьох поранених у лікарню. А саме 51-річного господаря, його на три роки старшу співмешканку та її сина від першого шлюбу – 32-річного чоловіка. Найбільше дісталося власнику. Він втратив руку, йому розірвало живіт, прогнози не втішні.

Жінка вже відпущена додому. Вона постраждала найменше. А от її сину осколок поцілив в око. Швидше за все людина втратить зір.

Правоохоронці встановили, що господар, який найбільше постраждав займався чорною археологією. Сусіди про захоплення чоловіка знали, але не думали, що це так небезпечно.

За фактом незаконного поводження із боєприпасами відкрито кримінальне провадження. Подією зацікавились і у прокуратурі. Зараз тривають всі експертизи.