Орденом "За Мужність" ІІІ-го ступеню нагородили рівнянина Ігоря Волошина посмертно. Вручили нагороду батькам героя, на позачерговому засіданні Рівненського міськвиконкому. Скликали його з нагального, хоч і трагічного приводу, щоб надати матеріальну допомогу рідні іще одного загиблого на сході Олександра Юхимчука.

Чергова втрата сколихнула Рівне . Не дочекалися повернення із зони проведення антитерористичної операції іще одного сміливця родина й місто - Олександра Юхимчука. Він був мобілізований у березні минулого року. Олександр не дожив кількох днів до свого 42-річчя.

Родом Олександр з села Повчине Новоград-Волинського району Житомирської області. Після служби в армії залишився жити у Рівному. З 2000 року працював водієм "швидкої допомоги". Поховають військового у рідному селі на Житомирщині. Рівне нський міськвиконком виділив 10 тисяч гривень матеріальної допомоги сім'ї загиблого.

Не забули на засіданні і про ще одного героя. Орденом "За Мужність" ІІІ-го ступеню нагородили рівнянина Ігоря Волошина посмертно.

Разом із шістьма військовослужбовцями Ігор Волошин загинув унаслідок вибуху мікроавтобусу 21 липня під час атаки терористів. Попрощатися з 29-річним героєм прийшли сотні рівнян. Отримати синову нагороду на засідання Рівне нського міськвиконкому прийшли батьки. Ігор був єдиною дитиною у сім'ї. Батьки кажуть, не захотів бути "кухонним патріотом", тож пішов боронити свою землю.