Позбулися посад і двоє рівненських міліціонерів. А саме слідчий Сергій Дригуля та його керівник, перший заступник начальника обласної міліції Іван Лішневець. А все через жахливу аварію з трьома загиблими у Рівному біля мікрорайону "Щасливого". Тоді слідчий з місця пригоди втік, а його керівник підлеглого «покрив». Прокуратура домоглася, аби люди були покарані.

Нагадаємо, аварія сталася у жовтні минулого року на вулиці Чорновола у Рівному. Зіткнулись Сітроен, бус та легковик. Двоє хлопців з фургону загинули. Помер і 17-річний пасажир Мерседесу. У «Ладі Пріорі» їхав правоохоронець. Згідно з правилами, якщо учасником ДТП є міліціонер – огляд місця події проводять слідчі прокуратури. Але цього зроблено не було. Бо як кажуть у прокуратурі, їх ввели в оману. Адже насправді слідчий з посади не був звільнений до того ж ще самовільно залишив місце ДТП і не викликав швидку медичну допомогу.

Арсен Аваков відреагував на дане звернення і вирішив 12 міліціонерів покарати через цей інцидент. А саме слідчого, який керував легковиком звільнено з ОВС, його керівника – Івана Лішневця звільнено із займаної посади. Ще 9 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.