(*Місце навчання/роботи:*) Закінчила у 2013 р. Рівненський державний гуманітарний університет. Факультет української філології. Спеціальність: філолог, вчитель української мови і літератури та мови англійської і зарубіжної літератури. А також – Художньо-педагогічний факультет. Спеціальність: Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво. Проходила ШУЖ у грудні 2014 року. Наразі працюю менеджером з продажу.

Параметри (ріст/вага): 165/57.

Захоплення: захоплююся психологією, саморозвитком, самопізнанням, всім тим, що допомагає нам бути все сміливіше, впевненіше, щасливіше, відчувати радість і задоволення від життя, бути ефективними в досягненні поставлених цілей, реалізації своїх ідей. Люблю подорожувати, знайомитися з новими людьми, відвідувати цікаві заходи, виставки, концерти, фестивалі… Ні дня не можу провести без читання, надаю перевагу якісній художній літературі, прогресивній бізнес-літературі, та актуальній українській пресі, закохана у поезію…

Вважаю себе експертом у рок - музиці, хоча подобається і джаз і блюз, і різні етнічні мотиви, мотиви Середньовіччя та ін.

Екстраверт, гностик, естет…

Вважаю, що телебачення є могутнім інструментом впливу…, тому воно має дбати про покращення смаків, орієнтирив, і цінностей населення. Кожен день, кожну мить, з допомогою своїх можливостей робити життя людей змістовнішим, пробуджувати інтерес до пізнання, виховувати потребу у якості та справжності.

Життєве гасло: «Carpe diem!». А також: «Aut viam inveniam, aut faciam»

Досвід участі у відеозйомках: Участь у конкурсі «Випускник ogo.ua», «Моє майбутнє – це я!» 2008 року, але відео на жаль не збереглося. Є невеличкий ролик, коли мої одногрупники відкривали виставку творчих робіт, і я там даю інтерв’ю, а також, так як я проходила ШУЖ у грудні 2014 року, то є відеопроби у вашій студії новин.



pic