Обстановка в районах виконання завдань антитерористичної операції військами оперативного командування "Північ" залишається складною.

Незаконні збройні формування намагаються розширити підконтрольні їм території. Здійснюють обстріли одночасно з декількох видів зброї при цьому збільшують інтенсивність обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Однією з найгарячіших точок утримання опорних пунктів є Станично-Луганське, де противник протягом декількох годин поспіль одночасно здійснював обстріли з танків, ствольної артилерії та мінометів. Диверсійно-розвідувальні групи вели вогонь зі стрілецької зброї та АГС-17.

За минулу добу з напрямків Сокольники, Фрунзе, Сміле, Славяно-Сербська, Донецьке, Кировське та Весела Гора бойовиками здійснено 34 обстріли в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ". З мінометів – 13, з БМ-21 " Град" – 10, ствольної артилерії – 5, з АГС- 2, з танків та стрілецької зброї по 2 рази.

Під обстріли противника потрапили позиції військ ОК "Північ", в районах населених пунктів Кримське, Гірське, Трьохізбенка, Станично-Луганське, Макарове, Щастя, Широке.

З метою дискредитації військовослужбовців Збройних Сил України бойовики продовжують обстріли житлових районів зосереджуючи вогонь по місцях найбільшого скупчення місцевого населення.

Втрат серед військовослужбовців оперативного командування «Північ» за вказаний період немає.

Про це повідомили у прес-центрі ОК "Північ"