Так наших правоохоронців на схід ще не відправляли. До найтепліших побажань рідних, колег та друзів приєдналися учні ЗОШ I-III ступенів №10 м. Рівного. Школярі бійцям співали пісні, читали власні вірші, а у дорогу міліціонерам дарували зроблені власноруч обереги, листівки та подарунки. Рідня, керівництво УМВС, школярі та священнослужителі — всі як один бажали бійцям цілими та неушкодженими повернутися додому.

— Не забувайте, що вдома на вас чекають рідні та близькі, — звернувся до правоохоорнців начальник УМВС України в Рівне нській області Сергій Максимов. — Від імені колегії УМВС я вас запевняю, що ми будемо всіма силами допомагати вам і вашим сім’ям. Чекаємо на ваше повернення додому в повному складі цілими та неушкодженими. Хай з вами буде Бог і знайте, що ми – з вами.

Благословити, підтримати правоохоронців та дати їм духовну настанову завітав настоятель Острозької Свято-Воскресенської церкви протоієрей Віктор. Кожному бійцю він вручив іконку Миколая Чудотворця, окропив освяченою водою та звернувся до Всевишнього з проханням оберігати наших міліціонерів у їхній непростій та благородній місії.

— Непросто сьогодні вас випроводжати на війну, — зазначив отець Віктор. — Щиро вірю в те, що ми знову з вами зустрінемось. За кожного з вас ми молимось і молитимемось упродовж усього часу вашого перебування у зоні АТО. Не забувайте про молитву з вірою, яка є найбільшою зброєю християнина, і Бог буде з вами. Учні загальноосвітньої школи прийшли не з пустими руками. Школярі розписали два прапори України побажаннями і вручили їх керівнику зведеного загону полковнику міліції Віталію Заславському та командиру спецпризначенців Івану Котяшу. Крім того, бійцям діти подарували жовто-блакитні стрічки та листи.

— Ми з учнями завітали, щоб підтримати наших хлопців, які їдуть в АТО,— розповів директор ЗОШ I-III ступеню №10 м. Рівного Валентин Левчик. – Адже саме підтримка дітей найбільше зігріває людські серця. Ми бажаємо їм, щоб вони виконали поставлені завдання і повернулися додому здоровими і неушкодженими та щоб їхні сім’ї не знали горя. По поверненню ми чекаємо правоохоронців у нашій школі, щоб урочисто відсвяткувати повернення наших героїв. Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Рівне нській області