За минулу добу із напрямків Сокольники та Весела Гора бойовики "ЛНР" здійснили 10 обстрілів із застосуванням ствольної та реактивної артилерії.

Вогневі удари противник наніс в районах населених пунктів КРИМСЬКЕ, ЩАСТЯ, СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ та НИЖНЄ. Втрат серед особового складу військ ОК "Північ" немає.

Зважаючи на зухвалі обстріли цивільного населення та особового складу в місцях виконання завдань антитерористичної операції військовослужбовці оперативного командування "Північ" продовжують заходи забезпечення роботи представників міжнародних організацій в зоні своєї відповідальності.

З метою фіксування порушень припинення вогню бойовиками та надання гуманітарної допомоги місцевим мешканцям протягом сьогоднішнього дня планується забезпечити роботу двох груп ОБСЄ та двох груп Міжнародного комітету Червоного Хреста в населених пунктах СТАНИЦЯ- ЛУГАНСЬКА, ЩАСТЯ, ПОПАСНА.

За вказаний період військами протиповітряної оборони зафіксовано три прольоти безпілотних літальних апаратів противника в районах НИЖНЄ, ЩАСТЯ, ОРІХОВЕ.

Про це повідомляють в прес-центрі ОК "Північ"