Трагічно закінчився конфлікт між водіями, які не змогли поділити дорогу. Один потрапив в реанімацію, інший – за ґрати. Це сталося на вулиці Київській неподалік підприємства "Бурштин України”. За словами свідків, водій автомобіля "Додж”, 26-річний рівнянин Юрій вдарив у голову 61-річного водія "ЗІЛа”, який нібито його не пропускав.

Євстафія Прокопчука у вкрай важкому стані госпіталізували в реанімацію Рівне нської міської лікарні. У чоловіка – мозкова кома. Чи він виживе – родичам невідомо.

Що сталося на дорозі, зараз з’ясовують слідчі Рівне нського міськвідділу міліції, а Юрія тим часом відправили в ізолятор тимчасового тримання. За словами правоохоронців, свою вину він визнає частково.

Проти Юрія порушили кримінальну справу за 121 статтею Кримінального кодексу, тобто за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Утім, слідчі не виключають, що згодом її можуть перекваліфікувати. Це залежатиме від того, чи виживе Євстафій Прокопчук і що з’ясують рівненські правоохоронці. Програма "Патруль” стежитиме за розвитком цієї історії, і про нові подробиці ми повідомлятимемо у наступних випусках.