Громадськість Рівного активно обговорює листопадову активізацію ремонтно-будівельних робіт по вул. Гагаріна в районі ТРЦ «Чайка».

Час та місце: 27.11.2014, вул. Гагаріна

Знову шукали золото Полуботка?

Громадськість Рівного активно обговорює листопадову активізацію ремонтно-будівельних робіт по вул. Гагаріна в районі ТРЦ «Чайка».

Серед робочих версій:

- чергова спроба знайти золото Полуботка;

- заміна випадково встановлених у минулих роках російських «поребриків» на українські бордюри;

- приведення рівненських доріг до європейських стандартів (дорожнє полотно розширили на 8 сантиметрів, що зменшить ймовірність утворення пробок у напрямку проспекту Миру).

Хоча напевне все було дещо по-іншому.

До рівненського міського Буратіно прийшли ТОВ «Базіліо» та ПП «Аліса» і сказали: «Якщо у листопаді на одній з вулиць Міста Дурнів закопати 100 бюджетних золотих, то вже у грудні можна отримати 20 золотих готівкою у власну кишеню. Стурбований пошуками новорічного подарунка для Мальвіни міський Буратіно не довго думав (якщо він взагалі колись довго думав) і вирішив викопати ямку…

Якщо ми живемо не у Місті Дурнів, то прошу міську владу вважати цей текст запитом про надання публічної інформації про ціль, вартість та виконавців ремонтно-будівельних робіт по вул. Гагаріна. Відповідь прошу розмістити в рубриці «Народний репортер».

З повагою, Хома Ґедзь, рівнянин.



pic

pic

pic