Щодня вони ризикують власним життям за спокій у наших домівках. Українські бійці піклуються про наш з вами спокійний сон, самі забувши, що це таке. Вдома їх дуже чекають рідні і близькі. У більшості з них всі думки зараз про те, як вдіти і нагодувати своїх синів та чоловіків на фронті.

Однак і інші проблеми лягають на їх плечі. У Рівному військовослужбовці, які нині захищають Україну від ворога та проживають у військовому гуртожитку "Горинь"стають боржниками. Бійці по декілька місяців знаходяться в зоні АТО, тож не можуть вчасно проплатити за своє житло. Нині близько двадцяти чоловік з цього гуртожитку на Сході. Серед них і Ярослав Онохін. Молодий чоловік з червня місяця знаходиться в зоні АТО. Тож усі витрати за оплату кімнати лягають на плечі його мами.

За увесь період війни так звані заборгованості виникли у близько півсотні військових. Усе що може, завідувачка гуртожитку намагається зробити, щоб допомогти цим військовим та їх родичам.

В середньому за місяць військовий має заплатити близько 260 гривень. Не заплативши- накопичується борг. І це в той час, коли боєць захищає нашу країну. Ситуація абсурдна.