17 листопада Президент України прийняв відставку голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка.

17 листопада Президент України прийняв відставку голови Рівне нської ОДА Сергія Рибачка. Заявою про відставку Рибачок заробив додаткові бали для своєї політичної сили, яка мужньо сприйняла програш на парламентських виборах та прийняла рішення поступитися місцем переможцям.

Тож нині посада керівника уряду нашої області вакантна.

Хто ж за нових умов повинен посісти цю посаду, яким чином він сформує команду, що вестиме Рівне нську область разом з великою Україною у Євросоюз?

Ми пам’ятаємо березневі дні 2014 року, коли громадськість жваво обговорювала кандидатів на посади начальників УМВСУ, УСБУ, коли відбувалися їх виступи перед люстрацій ними комітетами.

Невже у листопаді, за кілька днів до роковини побиття студентів на Майдані, все має бути по іншому. Добрий Президент засватає на цю посаду широковідому у вузьких кругах особу, яку добре знають тільки добрі друзі працівників адміністрації Президента.

Тільки коли у нас чинний Президент не був добрим?

То може політичні сили – переможці виборів на Рівне нщині повинні вже завтра публічно висунути кандидатів на посаду керівника ОДА?

А кандидати можуть ще до кінця тижня публічно виступити перед мешканцями області зі своїми програмами та пріоритетами, журналісти витягнуть на світ Божий «темні» історії з їх минулого.

І тоді я побачу, що Україна змінюється. Вдруге побачу. Бо вперше побачив, як керівник Рівне нської ОДА добровільно іде у відставку.