Досі невідомо, з якої зброї вбили жінку, яку знайшли з простреленою головою в лісопосадці неподалік села Рогачів Рівненського району, про що ми розповідали у минулому випуску. Востаннє 55-річну Ксенію Ящук бачили у неділю, 25 жовтня, коли вона поверталась додому в Рогачів із села Оржів, де працювала на підприємстві "ОДЕК”.

Коли жінка не з’явилась на роботу, її рідні забили на сполох. Про зникнення сповістили міліцію і почали шукати власними силами. У п’ятницю її знайшли. Вона лежала в лісопосадці, прикрита гіллям, за 100 метрів від дороги.

За фактом загибелі жінки Рівне нський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за статтею навмисне вбивство. Втім, жодного підозрюваного правоохоронці поки не мають.

Невідомо правоохоронцям і з якої зброї вбивця поцілив у жінку. Головною загадкою для слідчих залишаються мотиви вбивці. Адже загибла, за словами її сина, ворогів не мала і була звичайною робітницею. Вводить в оману і те, що цінні речі, які жінка мала при собі, з місця злочину не зникли. Правоохоронці, традиційно, просять час на розкриття цього вбивства і обіцяють для цього не спати ні вдень, ні вночі.