4 роки за ґратами та виплата моральної компенсації. Такий вирок виніс суддя Рівненського районного суду водію, якого визнали винним у спричиненні смертельної ДТП. Аварія сталась неподалік Рівного ще у квітні 2020 року. У ній травмувалась ціла родина та загинула 8-місячна дівчинка. Однак, таке рішення постраждалі вважають несправедливим, бо водій окрім того, що порушив правила дорожнього руху, що призвело до смерті дитини, то ще й перебував у стані наркотичного сп'яніння. Деталі далі у сюжеті.

Понад півтора роки Марина Єфімова вчиться жити без своєї донечки. У квітні 2020 року вона із родиною потрапила в ДТП поблизу села Великий Житин. Аварія сталася на кільці. Вазівку в якій перебувало четверо дорослих та двоє дітей від зіткнення із БМВ перекинуло на дах.

Маленька Вероніка загинула на місці аварії. У Марини медики діагностували численні переломи тазу. Через це щонайменше 2 місяці жінка провела у лікарні. Переломи ребер отримала і бабуся сімейства. Про моральний і психологічний стан родини годі говорити. З того часу, вже майже два роки тривають суди. Обвинувачений у скоєнні ДТП чоловік свою вину визнає.

Максимальне покарання за вчинення цього правопорушення ув'язнення до 8 років.

І це підтверджують численні експертизи. Сьогодні, 25 січня, суддя Рівненського районного суду оголосив вирок винуватцю смертельного ДТП.

Обвинувачений вже виплатив родині 140 тисяч гривень на поховання дитини та лікування травмованих. Має заплатити ще декілька сотень тисяч гривень моральної компенсації. Однак рідні маленької Веронічки подаватимуть апеляцію. Рішенням суду задоволені лише частково.

Читайте також: У Дубні неповнолітній парубок загинув під потягом