Не секрет, що успіх у діловому, особистому та соціальному житті — це те, чого прагне більшість людей. Але, як відомо, не кожному вдається досягнути цих цілей. Сьогодні я познайомилася з людиною, яку з впевненістю можна назвати успішною жінкою у всіх зазначених сферах - це Надія Василівна Ковальчук, одна із провідних директорів компанії Oriflame у Рівному. Варто зауважити, крім того, що пані Надія хороший керівник, це ще й чарівна жінка, приємна у спілкуванні. У чому ж полягає її секрет успіху? Дізнаємося разом.

- Отож, пані Надіє, скажіть, будь ласка, як починалася Ваша кар'єра у Oriflame? Чому обрали саме цю сферу діяльності?

- Варто зауважити, що моє перше знайомство з компанією відбулося доволі давно, а саме 17 років тому, щоправда, спочатку я поєднувала роботу в Oriflame з діяльністю в сфері комунікації. На той час моя основна робота не приносила бажаних прибутків, тому, я прийшла в цей бізнес «щоб поповнити свій гаманець і холодильник», не підозрюючи тоді, що разом з холодильником я наповню своє життя новими барвами. Робота в компанії Oriflame з кожним днем надихала мене працювати ефективніше і я зрозуміла - це те, що я шукала, адже краса - надихає, а даючи людям можливість виглядати краще - ти робиш їх щасливими. Так я вирішила обрати роботу в Oriflame, як основну сферу діяльності, і ось уже п'ять років успішно працюю директором компанії у м. Рівне . Сьогодні моя робота приносить мені не лише прибуток, а й задоволення, що, безумовно, є запорукою внутрішньої гармонії кожної людини, я пишаюсь тим, що завдяки продукції компанії Oriflame я з кожним роком виглядаю молодше і гарніше! Особливо радує те, що кожен новий день з компанією приносить позитивні зміни не лише в моєму житті, а й в житті людей, що приєднуються до компанії. Я отримую особливе задоволення, дивлячись, як вони змінюються, стають здоровішими, красивішими, успішними!



pic

Зазначу також те, що немає готового рецепту, як стати успішною людиною, як себе реалізувати. Але щоб цього досягти, необхідно слухати себе, свій внутрішній голос. Кожен особисто є винахідником свого рецепту смачної і корисної страви під назвою «Успішне життя». Це творча і цікава робота, насамперед, над самим собою. І звичайно, без підтримки інформаційних спонсорів, які вірили в мій успіх більше ніж я, без підтримки команди однодумців і сім'ї мені було б не легко досягнути гарних результатів. Саме будучи частиною команди Oriflame, я зрозуміла, що наполегливість і любов до того, чим займається людина і є тим самим ключем до успіху, який шукає кожен з нас. Тут я не лише отримала унікальну можливість довідатися більше про косметику та засоби гігієни, а й змогла сформувати свою команду однодумців, людей, з якими комфортно і легко працювати. Сьогодні для мене Oriflame – це не лише компанія, що продає високоякісні натуральні засоби по догляду за шкірою і декоративну косметику, а й улюблена справа, що надихає вдосконалюватись і дарувати красу.

В Oriflame можна розкритися в різних сферах, адже доводиться бути і продавцем, і вчителем, і психологом – нудьгувати ніколи. На семінарах і тренінгах ростеш не лише професійно, а й як особистість. І основне - кожен може отримати все, що хоче в житті, в тому числі, і безмежні фінансові можливості, якщо має бажання допомогти іншим досягти того, до чого вони прагнуть. Це мій девіз. І якщо він стане вашим, тоді і у вас все обов'язково вийде!

- Як Вам вдається поєднувати кар'єру і особисті взаємини в родині?

- Працювати в компанії – просто, прибутково і приємно! В наш час, компанія Oriflame відома своїм командним духом, можливістю самостійного керування на місцях і атмосферою успішного підприємництва. Саме тому я легко можу поєднувати роботу в Oriflame і заняття домашніми справами, адже маю можливість самостійно відкорегувати графік роботи. Cім'я завжди всіляко підримує мене та надихає на нові звершення. Ця підтримка є особливо важливою, адже надає сили працювати ще більш енергійно. Варто зазначити, що компанія постійно стимулює та мотивує працювати ефективно, влаштовуючи різноманітні семінари та бізнес-конференції у вигляді цікавих і креативних відряджень – так, ми поєднуємо роботу і відпочинок, корисне і приємне. Це завжди цікаві і позитивні зустрічі з приємними людьми. Цьогоріч компанія влаштовуватиме їх у форматі поїздок з родиною, що, безумовно, нам особливо до вподоби!



pic

- Які напрямки Вашої роботи на сьогодні є пріоритетними?

- Серед моїх пріорітетів у компанії на сьогодні незмінними є 2 напрямки її розвитку - це, розповсюдження, безпосередньо косметичних засобів від Oriflame та серія Wellness by Oriflame, розроблена для жінок і чоловіків, чиї краса і добре самопочуття потребують особливого догляду та харчування. З впевненістю можу сказати, що ця продукція оптимально задовольнить щоденні потреби тіла і шкіри людини у вітамінах та мінералах, за допомогою харчування.

Вже 5-ий рік я розкриваю для себе і своїх близьких продукти для здоров'я і краси Wellness by Oriflame. Всі ці роки компанія проводила дослідження в сферах здоров'я, харчування і медицини.

Адже основа краси - гарне самопочуття і здоровий спосіб життя. Нині Oriflame пропонує харчові добавки, що доповнюють яскраву палітру натуральної шведської косметики і допомагають розкрити увесь потенціал вашої краси з середини. В наш час більшості людей не вистачає часу подумати про необхідність правильного харчування, тому Wellness by Oriflame - унікальна серія харчових добавок, розроблена і виготовлена в Швеції, щоб дарувати нам «красу з середини». Ефективність і безпечність продуктів Wellness доведена клінічними дослідженнями. Всі продукти виготовлені у відповідності з найвищими стандартами фармацевтичної якості та безпеки GMP. Формули продуктів засновані на натуральних інгредієнтах і не містять синтетичних барвників, ароматизаторів і ГМО, що гарантує їх якість, ефективність і безпеку. Компанія Oriflame здавна відома своїми натуральними і високотехнологічними продуктами для краси, а продукція Wellness by Oriflame - це наступний крок в індустрії краси і гарного самопочуття разом з нами! Зараз в компанії діє програма підписки «Wellness -постійний клієнт», з якою ви можете зекономити до 25% від вартості продукції. Адже накращий результат досягається при регулярному вживанні на протязі тривалого часу, тому програма і розрахована на постійних клієнтів.



pic

- Що порадите майбутнім колегам, які вирішили приєднатися до команди Oriflame?

- Порада з власного досвіду: мрійте, і все, що задумано обов'язково здійсниться! Адже людина розвивається, як особистість, завдяки своїм прагненням, недарма ж кажуть, що всі великі люди – мрійники. Саме тому, дуже важливо завжди ставити перед собою цілі і робити все, для їх реалізації. До будь-якої справи потрібно ставитися серйозно – це приносить ефективні результати. Зокрема, я кожен новий каталог зустрічаю, як маленьке чудо, адже там на мене завжди чекає щось нове і цікаве, як у дитинстві – казка відкривається перед тобою поступово.

Oriflame – це, насамперед, уроки краси, де, кожен консультант-початківець, поступово, навіть не помічає, як змінюється - то з'явився інноваційний крем, то чудова фарба для волосся, що поступово формує новий стиль і образ людини. Потім накопичуються знання, якими хочеться ділитися з іншими людьми, а відтак приходить досвід. Ці фактори змушують людину удосконалюватись, приносячи разом з тим користь іншим - даруючи радість, щоденно передаючи свої знання та досвід і заробляючи при цьому гроші! Важливо, що кожен у нашій команді завжди відчуває впевненість у собі і власних силах, отримуючи фінансову свободу. Таким чином, розвиваючи себе - ти розвиваєш свій бізнес, зустрічаєш нових друзів, пізнаєш світ. До того ж, особисто мені подобається чесність та прозорість бізнесу в Oriflame і цінності компанії, які на 100% співпадають з моїми.

Приєднавшись до команди Oriflame, ви отримаєте не лише гарний дохід, а й можливість подорожувати, знайомитися з новими цікавими людьми, отримувати якісні косметичні продукти для себе і родини. Отож, запрошуємо до співпраці!

- Пані Надіє, скажіть, будь ласка, де можна отримати Ваші консультації та придбати продукцію?

- Ми завжди раді вітати Вас за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 1, офіс 204. Працюємо у вівторок, четвер та п'ятницю, з 11:00 до 19:00 год.

За отриманням детальної інформації телефонуйте, будь ласка, на номери: (097)-574-96-76, (050)-508-18-58, (093)-733-75-82. Будемо раді співпраці!