Міські парки та двори стали чистішими. У Рівному завершився проект "Чистий двір — чисте місто”. До участі в ньому долучилися 15 команд рівненських школярів. Прибирання території – це лише частина змагань. Що ще довелося пройти учасникам, щоб перемогти — бачила Марина Фурс.

У НВК №2 „Школа-ліцей” вихідними панував дух змагань. Рівне нські школярі змагалися за перемогу у проекті "Чистий двір — чисте місто”. Катерина Лаппо зі збірної команди "Смітничок” першої школи прибирала в парку біля Лебединого озера. Подібні акції дівчині до душі, бо й самій приємно гуляти там де чисто.

Підтримує в цьому свою колегу й Катерина Климюк з НВК Школа-ліцей №19. Вона вперше бере участь у подібних змаганнях і переконує: робити Рівне чистішим – гарна і корисна справа.

Організатори запевняють: змагання учасників проекту не завершилися лише прибиранням території. Щоб якнайкраще себе проявити, учні активно долучилися й до інших конкурсів. Команди показували свої вміння і таланти під час представлення. Роздумували над тим, що хотіли б змінити у місті на шпальтах стінгазет та не полінувалися попрацювати над своїми костюмами.

Переможцем проекту стала команда "Веселі бджілки" з 28 школи, інші призові місця посіли 13 і 18 школи. Їх чекає подарунок - цікава екскурсія до Кам’янця-Подільського.