Компанія Zeiss представила власну версію шолому віртуальної реальності, яка отримала названу VR One. Новинка буде сумісною з більшістю популярних моделей мобільних пристроїв і з'явиться на ринку до кінця року.

В спеціальний відсік Zeiss One VR можна помістити будь-який смартфон з діагоналлю екрана від 4,7 до 5,3 дюйма, але зараз для замовлення доступні версії з лотком для Samsung Galaxy S5 або Apple iPhone 6.

pic

Новинка підтримує режим доповненої реальності, коли на екран виводиться зображення із задньої камери мобільного апарату. Наприклад, на гранях що потрапив в кадр паперового куба Zeiss AR Cube (входить в комплект поставки гаджета) можуть відображатися зображення з галереї. Крім усього іншого, фірмовий додаток VR One Media дозволяє відтворювати 3D-відео з відеохостингу YouTube, а також розділяти екран для одночасного перегляду кількох роликів.

pic

Перші поставки шолома віртуальної реальності Zeiss One VR почнуться в грудні 2014 року. Ціна новинки складе 100 євро, а додаткові лотки для смартфонів можна буде придбати за 10 євро.

pic