Як повідомляє ресурс ((http://www.leftlanenews.com/new-ford-gt-coming-in-2016.html)(Leftlanenews)) Ford розробляє нового спадкоємця GT40, який виграв 24 Години Ле-Мана чотири рази поспіль в 60-х роках минулого століття.

Майбутнє купе не буде носити прізвисько GT, але в ньому буде використаний “гладкий”, з низькою посадкою дизайн, який буде явно натхненний оригінальним GT40 і GT 21-го століття, який був проданий в період 2005 - 2006 рр. Купе ймовірно, буде побудоване в основному із алюмінію, щоб зберегти і вагу і витрату палива в розумних межах.

pic

Leftlanenews припускає, що наступний GT буде оснащуватися або 3,5-літровим двигуном EcoBoost V6, що використовується у багатьох продуктах Форда або “форсованим” 5,0-літровим V8 з Ford Mustang. Потужність нового купе перевалить далеко за 600 кінських сил.

pic

Наступний Ford GT повинен зявитись у 2016 році в честь 50-ої річниці пермоги Ford у гонці 24 години Ле-Мана. Якщо слух виявиться правдою, то купе можна буде побачити у січні на Детройтському автосалоні.

pic

Джерело: Leftlanenews