На Рівненщині і далі дорожчає пальне. За останній тиждень ціна найпопулярнішого 95-го бензину і дизпалива зросла на 10 копійок. Утім, це може бути далеко не останнє подорожчання, - кажуть фахівці. Ціна нафти у світі і далі зростає, а попереду ще й жнива.

На десять копійок подорожчало пальне на Рівне нщині . Ще тиждень тому літр дизпалива коштував 6 гривень 76 копійок, зараз ця ціна вже у минулому. Та це не останнє подорожчання, - прогнозують фахівці. До липня вартість дизпалива може сягнути 7-ми гривень. Вплинути на стрімке подорожчання в державній інспекції з контрою за цінами не в змозі. Єдине, що вони можуть, це стежити за ринком нафтопродуктів.

На Рівне нщині вартість пального нижча ніж на Сході та Півдні України, - кажуть в державній інспекції. Це поки єдине, чим можуть втішатись рівненські водії. Та вони кажуть, що їм від цього аж ніяк не легше. Мовляв, їздити мало, а платиш багато.

Фахівці не беруться прогнозувати скільки коштуватме бензин за місяць чи навіть за тиждень. Кажуть, усе залежить від світових цін на нафту, а вони змінюються щогодини.