Осінь у Рівному традиційно починається з джазу… З душевного, феєричного, легкого, емоційного. Щоразу різного, проте - джазу. Так і цієї осені. Після бурхливого проведення VII-го міжнародного благодійного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation 2014» ритм джазового життя в місті не зупиняється.

Джазовий клуб «ДжЕм» презентує нову традицію, а саме «Джаз на Покрову» і запрошує разом відчути залишки літа, сховати в кишені та зберегти для зимніх вечорів, щоб коли стане зовсім незатишно – згадати приємні та теплі музичні емоції.

11 жовтня, о 19:00 годині, в Залі Камерної та Органної музики відбудеться прем’єра проекту українського бас-гітариста та композитора Ігоря Закуса «Jazz Kolo», частиною якого є програма «Samba Kolo». На концерті звучатимуть композиції таких бразильських композиторів, як Каетано Велозу (Caetano Veloso), Арі Баррозу (Ary Barroso), Карлос Ліра (Carlos Lyra), Антоніо Карлос Жобім (Antonio Carlos Jobim) і багатьох інших, а також авторські композиції Лаури Марті та Ігоря Закуса.



pic

pic