Розробники із студії Frogwares та видавництво Focus Home Interactive оголосили про реліз чергової гри з пригодницького циклу Шерлок Холмс. Новинка, що отримала підзаголовок Crimes and Punishments (Злочин і Кара), стала доступна користувачам ((http://store.steampowered.com/app/241260/)(Steam)).



pic

Придбати ПК-версію можна за $19.99. За ці гроші ви отримаєте гру з локалізованою текстовою частиною. На жаль, але озвучка доступна тільки англійська. Проект підтримує роботу з геймпадом і технологію хмарних збережень Steam Cloud. Крім того, ви отримаєте доступ до колекційних карток.

pic

Пограти в Sherlock Holmes: Crimes and Punishments можна і на консолях. Уже зараз проект доступний в консольній мережі Xbox Live для приставок Xbox 360 і Xbox One. У цифровому вигляді на PS3 і PS4 проект з'явиться трохи пізніше.

Основна частина гри включає в себе дослідження місць злочину і вивчення доказів. Буде доступний як вид від першої особи, так і можливість переключитися на вигляд від третьої. Новинка запропонує відразу шість заплутаних злочинів, розслідувати які під силу лише великому сищику всіх часів.

Джерело: Steam