Після покупки компанією Microsoft мобільного підрозділу Nokia стало з'являтися безліч чуток, що фінський виробник збирається припинити підтримку свого картографічного сервісу HERE для платформи Windows Phone. На щастя, прес-секретар Nokia розвіяв ці чутки і заявив, що Nokia продовжить підтримувати карти HERE для мобільної операційної системи від Microsoft.

До слова, факт появи подібних чуток досить незвичайний, тому що між Microsoft і Nokia був підписаний договір на використання карт HERE для Windows Phone протягом найближчих чотирьох років. Але це не заважає фінській компанії поширювати свої сервіси і на інші операційні системи.

pic

Представник Nokia заявив, що компанія продовжить випускати всі свої нові напрацювання в першу чергу для Windows Phone. Нагадаємо, що минулого місяця були представлені "розумні" годинник Samsung Gear S з передвстановленою покроковою навігацією для пішоходів в картах HERE. Також Nokia оголосила про співпрацю з Samsung, і стало відомо, що разом з початком продажів годинників Gear S буде випущена версія карт HERE і для смартфонів компанії південнокорейського виробника.

pic

Джерело: UberGizmo